Nog meer energie besparen

Wij besparen energie, jij ook?

Nederlandse huishoudens houden zich meer dan ooit bezig met het besparen op de vaste lasten. Boodschappen doen bij een andere supermarkt in plaats van de grote supermarkt om de hoek, net een stukje verder rijden voor dat goedkope benzine station of toch vaker de verwarming een standje lager zetten. Maar wist je dat je met het besparen op energie, je maandelijkse vaste lasten structureel verlaagt? Je kunt hier langer dan een jaar van profiteren door het vast zetten van lage energie tarieven. Wij besparen energie, jij ook?

Verlagen van je vaste lasten

Wanneer je maandelijks minder kwijt wilt zijn aan terugkomende zaken, kun je het beste beginnen bij het verminderen van je energierekening. Wij besparen energie door onze energietarieven structureel te verlagen. Dit kun je doen door je huidige energiecontract te vergelijken met de contracten van meer dan 23 energieleveranciers in Nederland en daarna een overstap te maken. Je kunt de vergelijking zelf maken of je kunt er voor kiezen om gebruik te maken van een energievergelijker zoals Consumind. Zij helpen je met besparen energie door een persoonlijk advies gebaseerd op jouw situatie en verbruik.

Start met besparen energie

Vergelijken gaat aan de hand van het huidige energieverbruik in jouw woning, de postcode en het huisnummer. Wanneer je deze gegevens invult op de website, zal er een persoonlijke berekening voor je gemaakt worden. Je krijgt dan een duidelijk beeld van de jaarlijkse kosten die je kwijt bent als je een eventuele overstap maakt. Zo zie je direct hoeveel je op jaarbasis kunt besparen. Mocht je willen overstappen, dan kun je gebruik maken van de overstapservice. Deze service is beschikbaar voor een beperkt aantal energieleveranciers met scherpe en stabiele tarieven, lage vastrechtkosten en een hoog scorende dienstverlening. Alle administratieve handelingen zullen dan voor je geregeld worden. Je hoeft zelf alleen de meterstanden door te geven aan de energieleverancier.

Start vandaag nog met besparen energie en verlaag je jaarlijkse kosten met wel €300,-. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je gas en stroom en profiteer je elke maand van lage, voordelige energietarieven.